Saturday, December 26, 2009

Jom Makan

Dinner aku hari ni

Sate Kajang Hj Samuri

Aku suka kuah kacang dia ni

Campur pula ngan sambal cili dia ni

Pastu pekena pula ngan nasi himpit

Timun jangan lupa.. hmmm bawang je takde ni

Blurpppp... Alhamdulillah. Next year baru pekena lagi sate ni..huhuhu.

10 comments:

  1. sedap betui aku nampak sate kajang ni!!

    ReplyDelete
  2. yeaaahhhh... tak sabar nak makan!

    ReplyDelete
  3. cawangan mana punya ni bro?

    arnab ? kambin?

    ReplyDelete
  4. wanwarlock> balik m'sia cepat bro..sedap ni.. huhu

    ijau> rasa pari mana sama ngan sate ni

    Abang Ben> mmg best n terbaik ni.. x lama lg dah bleh mkn sate ni

    Saba> oishi desu ne..huhuhu.

    Portdy> aku ngan wife suka bli kat depan stadium kajang (sebelah dewan), bukan yg sebelah stadium tu. yg tu kureng skit.

    ReplyDelete
  5. adoi..lama dah tak pekena sate ni...lapar arr..

    ReplyDelete
  6. p.kordi> betul betul betul

    berteromber> mai la turun kajang, call aku... aku belanja.. tapi limited time only.. maksud aku 30hb disember ni aku dah balik Sabah... huhu

    portdy> lupa pula, aku pekena sate ayam + daging je, arnab mahal seh. kambin x de jual masa tu, kebahisan stok.

    ReplyDelete
  7. tak penah pekena yang ori kat kajang,
    biasa makan kat bangunan MARA atau RNR dengkil jek...

    BTW, hang punya awek lama ada berlakon drama "Mr Brain " lakonan hero dia takuya Kimura. tapi macam cameo jek kot? aku pun tak abis tengok lagi

    ReplyDelete