Saturday, November 21, 2009

Long Vacation

Aku suka ngan lakonan Kimutaku sejak tengok cerita Long Vacation. Dia ni antara ahli kumpulan SMAP yg pandai berlakon. Korang pernah tengok cerita ni? Cerita ni dah lama dah main kat Jepun, tahun 1996 dulu. Kat Malaysia, cerita ni main kat TV3, tahun bila....aku pun tak ingat. Ingat ngan Cagnet yang aku cerita sebelum ni? Lagu2 diorang la yg banyak cover dalam cerita ni.
Aku malas nak ulas cerita ni. Kalau nak tau gak, korang klik kat link ni. Ok. Ryoko Hirosue ada gak berlakon dalam cerita ni. Tapi masa tu dia kecik lagi.



Aku pun sekarang ni nak ber"Long Vacation". Nak balik Kajang. Flight 666 aku petang ni jam 4.30. So maybe blog ni pun ber"Long Vacation" gak la. Kalau aku rajin cari line net, aku update la. Kalau tak..huhu bersawang la jawabnya.

Monday, November 16, 2009

Malas

Bukan malas apa
Tapi malas nak update
Mood cuti beb
Mood cuti..

Hehehehe

Hahahaha

Huhuhuhu

.... belasah Rubik's Cube la dulu..sambil-sambil layan Firebird kat youtube.

Sunday, November 8, 2009

What a Wonderful World

Yeah.. hari ni hari Ahad. Esok dah tentu Isnin. Kalau esok Selasa, dah sah korang tidur terbabas.

Dua tiga hari ni telinga aku ni asyik nak dengar lagu Louis Armstrong. Tak taulah apsal. Bila dengar lagu-lagu dia ni, rasa macam tengok cerita Walt Disney dulu-dulu. Klassik. Huhuhu. Tak silap aku kat Malaysia ni ada nyanyi stail dia ni kan, yang nyanyi untuk iklan roti sandwich tu (sori malas nak sebut jenama roti tu, nnti iklan free). Siapa tau nama dia? Aku tak tau.

Ok la, ni lagu pilihan aku hari ni. Selamat menikmati cuti hujung minggu anda.

Saturday, November 7, 2009

10-24 part 2

Aku dah boleh tidur lena... huhuhu


Wednesday, November 4, 2009

10-24

Sejak dua tiga hari ni, aku sering terbayang benda ni.
Ketagih betul la bila dah terjebak ni.

Nak beli ke tak ni? Adoi...


Sunday, November 1, 2009