Sunday, December 12, 2010

December

Tiket Maiden dah ambik. Senang hati dah ni. Skrg ni nak tunggu hari kejadian saja lagi.

Cuti ada lagi 3 minggu. Aku tak gi melancong mana-mana pun masa cuti ni. Gi round2 shopping kompleks je.

Anak aku kalau aku bawak jalan macam2 perangai. Yang besar nak Ultraman, yang kecik ok, tapi kalau dia nampak benda yang dia suka, mau satu shopping complex tu dengar dia jerit panggil "abah! abah!". Sabar je la. Hehehe.

Kali ni nak share sikit foto2 diorg pula, in black and white mood.


Ebony and ivory live together in perfect harmony


Side by side on my piano, keyboard, oh Lord, why don't we?


We all know that people are the same where ever we go


There is good and bad in everyone


We learn to live, we learn to give each other

What we need to survive together alive




10 comments:

  1. very nice photos
    and nice song too

    ReplyDelete
  2. "Gi round2 shopping kompleks je" mencari cd2 yg rare...

    ReplyDelete
  3. seronot la cuti2!hihi...gmbor semart!gi maiden dgn bloggers2 ka?

    ReplyDelete
  4. Cantik gambo....apa lens pakai?? saja menyibuk nak tau gear orang!!

    ReplyDelete
  5. Deaf...thanx bro..tak sabar aku nak dgr Bruce kata "Scream for me Singapore"

    ijau...tatap!!

    Uncle Kordi...thanx. Jom la berMAIDEN skali.

    SkiD...thanx bro.. Aku guna 50mm f1.8 canon.

    matakucing...cantik dan buat poket kering gak tu..huhuhu...thanx

    ReplyDelete
  6. memang cantik gambo...ni yg rasa nak terbeli SLR je ni...

    gua lupa la lu ada kat Kajang...kalau tak boleh dah gua jadi lu punya model...heheh...

    ReplyDelete
  7. oden tk gi..huhu...tgk kt utube je...=)selamat bergembire!!!

    ReplyDelete
  8. anak-anak bagi pening tapi sebenarnya penawar hati kita

    ReplyDelete
  9. berteromber... itu la pasal, gua nak ambik gambar lu sbnrnya...hahahaha..thanx dan angkat la satu dslr.


    kordi... ok selamat kassim selamat.


    Abang Ben... yup bro. gua stuju.

    ReplyDelete