Dapur En. Amat Bubok.
En. Amat Bubok tersengih sebab aku ambik gambar dia. Kat belakang tu scene baazar Ramadhan (kecik je, tak sampai 20 gerai) Pekan Membakut.
Pari panggang En. Amat Bubok beserta sos kicap + cili. Harga RM3. Waktu sungkai a.k.a berbuka puasa hari ni ialah 6.21 petang. Tak tahan dah ni, huhuhu.
En. Amat Bubok tersengih sebab aku ambik gambar dia. Kat belakang tu scene baazar Ramadhan (kecik je, tak sampai 20 gerai) Pekan Membakut.
Pari panggang En. Amat Bubok beserta sos kicap + cili. Harga RM3. Waktu sungkai a.k.a berbuka puasa hari ni ialah 6.21 petang. Tak tahan dah ni, huhuhu.
aku inda makan pari...
ReplyDeleteglamour tah amat bubuk kali ni...seluruh dunia maliat pari bakarnya, semalaysia tais liur...caya lah buk...kerbau lagi ku tetarik!
ReplyDeletenice...
ReplyDeletekat semenanjung, ikan bakarnya kemerahan penuh sambal atau kekuningan terlebih serbuk kunyit!!!
cam rerntung je pari bakar tuh..hahaa~~
ReplyDeleteerr..gua pari kurang skit..so..tak ler terliur..hehe..
ReplyDeletepergh..header baru tu riak piring hitam manis betul la..huhu
pari muda memang sedap dibakar!
ReplyDeleteNasib baik pari...gua kurang sikit. Kalau terubuk bakar...meleleh tu....
ReplyDeleteni baru betul2 ikan bakar..ikan susu pon best gak
ReplyDeletesedap ke pari?apsal lain mcm je gaya ikan pari tu terbakar?uhukss.....brader,header tu smart ah!
ReplyDeletetu hari balik kl beli jugak kat param, tak masak betul sey
ReplyDelete